Glåmdal Bowlingklubb klar for 1.Divisjon

Fra venstre:Henry Alf Arnesen,Joakim Biehl,Magnus Johansson og Håkon Nerdrum.
Historisk opprykk for Glåmdal Bowlingklubb.
Klubben bekreftet sin frammarsj med å sikre seg opprykk til 1.divisjon etter lørdagens avgjørende kamp mot Solør 2 på bortebane.
Laget reiste til solør i den forvisning om at det holdt med å ta 4 banepoeng siden de ledet med 2 poeng og 6 banepoieng før denne kampen.Dette bar også kampen preg av i første serie da laget innledet noe nølende og hadde noen enkle sparebom som ikke kjennetegnet de,men de kunne konstatere at de hadde tatt 1 banepoeng.I andre serie derimot kjente vi laget igjen og det virket som om nervøsiteten som hadde preget laget,var borte.Denne serien vant de med 3-0 og dermed var det gjort.Neste serie tok Glåmdal med 2-1 i banepoeng,mens Solør 2 vant siste med 3-0.Kampen endte dermed med 6-6 i banepoeng og ett poeng til hvert av lagene.
Joakim Biehl hadde forrøvrig disse seriene:233-268-231 og 234.
Det skal virkelig bli morro og spennende å følge laget i 1.divisjon neste sesong siden flere av klubben,s medlemmer viser stor framgang med bl.a. brødrene Thomas og Bjørn Andre Brendengen som i kamp med flere andre helt sikkert vil kjempe om plass på laget.
At helgens ligakamper fortonet seg som en stor suksses for klubben viste reultatene som de 3 andre lagene presterte.
Ikke nok med at 1 laget rykket opp,men 3. og 4. laget kunne avslutte sesongen med tabelltopp for Glåmdal 3 og kval mot Briskebyen 2 for opprykk til 2.divisjon mens Glåmdal 4 tok 3.plassen i samme avdeling.
Glåmdal 2 spilte mot Briskebyen 3 og tok 3 banepoeng.
For Glåmdal 2 spilte :Bertil Blegeberg,Geyr Nerdrum,Tommy Brattbo og Eddy Eriksen.
Glåmdal 3 besto av følgende spillere.Bjørn Andre Brendengen,Tommy Gundersen;Johan Helland og Bjør Arild Olsen.
På Glåmdal 4 spilte:Håvard Brandett,Kjell Ivar Holthe,Thomas Brendengen og Stein Erik Rugsveen

Vist 533 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder