Forum: Åpent forum

Kongsvinger til Norgesmesterskapet i Taekwon-Do

I nordens Paris, Tromsø, ble det i helgen 7-9 november holdt Norgesmesterskapet (sortbelter) og landsmesterskapet (fargebelter) i ITF Taekwon-Do. Blant 500 deltakere fant vi 6 utøvere fra Kongsvinger Taekwon-Do klubb. 2 sortbelter og 4 fargebelter. Det ble konkurrert i mønster, kamp og knusing.

Tromsø sett fra oven.

Les mer…

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter ny sesong!

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter nå ny sesong. Vi åpner dørene på mandag 25 august og vil holde dem åpne for nybegynnere litt utover høsten.
Vi har barnegruppe og ungdom/voksengruppe. Barnegruppa er fra 4 til 7 klasse, og ungdom/voksengruppa er fra 8 klasse og oppover.
Følgende treningstider gjelder i år:
Barnetrening:
Mandag fra 18.30 til 20.00
Torsdag fra 17.45 til 19.00 (nybegynnere)
Torsdag fra 19.00 til 20.00 (fra gult belte og oppover.
Ungdom/voksen
Mandag og torsdag 20.00 til 21.30

Treningen foregår som tidligere år i gymsalen på Marikollen skole.

Bildene er tatt i forbindelse med en liten demonstrasjon på sanderdagen 23 august 2014.

Kongsvinger Taekwon-Do klubb deltok i Østlandscup.

Lørdag 10 mai var det duket for nok en østlandscup innen ITF Taekwon-Do. Denne gangen hadde Lier Taekwon-Do klubb æren av å være arrangører. Lier feiret også 20 år i helgen, noe som ble feiret med et veldig godt gjennomført stevne. 137 deltakere var påmeldt, hvorav 3 fra Kongsvinger, pluss coach.
Les mer…

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter ny sesong.

Landets (kanskje) eldste Taekwon-Do klubb starter nå ny sesong.

Trykk her for mer spennende informasjon!

Lørdag 8. september blåses håndballsesongen i gang!

Håndballens dag på Kongssenteret kl 11:00-15:00, og tre spennende kamper i Tråstadhallen fra kl 13:00 – 20:00 i morgen. Der kan du se noen av Norges mest lovende J18 spille kvalifiseringskamper til SPAR-serien. KIL/Grue møter Fjellhammer kl 13:00 og Nordstrand kl 19:00, og jentene fortjener skikkelig støtte fra tribunen!

For mer informasjon se: http://kil-handball.no

KIL Håndballskole 2012

DnB KIL håndballskole 2012 går av stabelen første helga i høstferien 5.-7. oktober 2012. Åpen for alle gutter og jenter født 1999-2004. Veldig bra opplegg med mange fine håndballøvelser og mye moro. Nye og gamle spillere ønskes velkommen. Påmeldingen er åpen, se http://www.kil-handballskole.no/.

Håndballskolen er populær. I fjor måtte vi stenge påmeldingen, så her gjelder førstemann til mølla.

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter opp med ny treningssesong høsten 2012

Mandag 20 august og onsdag 22 august starter en av landets eldste Taekwon-Do klubber opp igjen treningen etter en lang sommerdvale. Våre dyktige instruktører er atter en gang giret på å øse av sin kunnskap og visdom! Stedet er som tidligere på Marikollen skole.

Treningstidene våres i år er som følger:
Ungdom/voksenparti (fra 13 år og oppover)
Mandager 20.30 til 22.00 og onsdager 20.00 til 22.00, samt for de viderekomne blir det trening på fredager 19.30 til 22.00

Barnegruppe (fra 8 til 12 år)
Onsdager 18.30 til 20.00

Blås støvet av treningstøy og møt opp!

Spre ordet!

bilde av deltakerne på fjorårets norgesmesterstevne

3. plass på Svennis Cup

I helgen har 11 gutter fra KIL Langeland Gutter 2002 deltatt på Svennis Cup i Torsby. Innledende spill startet med 2 kamper på fredag ettermiddag, og fortsatte med 3 kamper på lørdag. Guttene fra Langeland vant 3 kamper, spilte 1 uavgjort og tapte en kamp i det innledende spillet, men gikk videre til A-sluttspillet (de 4 beste av totalt 11 lag).

Bildeserie med 6 bilder — bla ved å trykke på pilene

I semifinalen ventet det tøff motstand mot Strømsgodset, som ikke hadde tapt noen kamper på Svennis Cup, eller i sin hjemlige serie. Guttene gikk imidlertid respektløst til verks og ledet 2-0 ved pause. Strømsgodset dominerte imidlertid 2. omgang og utlignet til 2-2 bare noen minutter før slutt slik at det ble straffekonkurranse. Begge lag satte 2 av sine 3 første straffer, men Strømsgodset gikk til slutt seirende ut av duellen (5-4), og var dermed klar for finalen. Denne vant de senere 4-2, mens våre gutter skulle ut i en spennende bronsefinale mot Skoghall fra Karlstad. Dette ble en ny jevn kamp der Skoghall ledet 2-0 til pause, mens KIL Langeland’s gutter hevet seg i 2. omgang, og scoret vinnermålet 3-2 like før slutt.

Dermed kapret de en fin 3. plass, og fikk sine velfortjente bronsemedaljer og pokal av Cup’ens opphavsmann “Svennis” / Sven-Göran Eriksson.

NY! (10/8-2012) Nå kan du også se flere videoklipp av guttenes spill på Youtube.
YouTube Langeland G02

Kvalspill i bowling for Glåmdal Bowlingklubb 3

Glåmdal Bowlingklubb 3
Bak fra venstre:Thomas Brendengen,Tommy Gundersen og Henry Alf Arnesen
Foran fra venstre:Bjørn Andre Brendengen og Steffan Biehl.
Ikke med på bilde :Helge Paulsen

De fire lagene som gjennom ligaspill hadde rett til å delta i kvallikken for spill i 2.div. neste år, var fra Avd. A : Briskebyen 2 og Gjøvik 3,mens det fra Avd. B var Glåmdal Bowlingklubb 3 og Flisby,n.
Siden Flisby,n ikke meldte seg på skulle kvallikken avgjøres i intern oppgjør over to omganger i
Elverum lørdag 19.mai og søndag 20.mai.
Lørdag møttes i første kamp Briskebyen 2 og Glåmdal BK 3 hvor Glåmdal BK tapte 4-8 i banepoeng .Neste kamp for Glåmdal BK 3 var mot Gjøvik BK 3 og der tok de en klar seier med 11-1
i banepoeng.Siste kamp for dagen var oppgjøret mellom Gjøvik BK 3 og Briskebyen 2 og her vant
Briskebyen 2 med 10-2.
Søndagens første kamp var oppgjøret mellom Glåmdal BK 3 og Gjøvik BK 3 hvor bare seier var godt nok for Glåmdal,s laget og de infridde med nok en 11-1 seier i banepoeng.Dette la samtidig litt press på Briskebyen 2 i neste kamp mot Gjøvik BK 3 men også de vant klart med 11-1 i banepoeng.Den 3.de og siste kamp for dagen var derfor helt avgjørende og siden Briskebyen 2 sto med 29 banepong og 6 poeng mens Glåmdal BK 3 sto med 25 banepoeng og 4 poeng måtte Glåmdal BK 3 vinne med minst 9-3 i banepoeng.Det kunne tyde på at spillet bar preg av dette
for Glåmdal BK 3 i den første serien hvor de tapte 3-0 i banepoeng og dermed var mye egentlig avgjort.Kampen endte til slutt 6-6 og ett poeng til hvert av lagene.
Alt i alt har det vært en kjempesesong for laget og dette lover godt foran neste sesong.

KM I BOWLING

Bak fra venstre :Jorunn Jusnes og Mona Danielsen
Foran fra venstre:Joakim Biehl og Magnus Johansson

HOBK arrangerte KM i bowling og denne gang ble det avviklet i Elverum med bra deltagelse
fra Glåmdal Bowlingklubb.I alt var det 19 medlemmer som deltok hvor flere stakk av med medaljer.
I herreklassen E kunne Eddy Eriksen juble for 1. plass mens Henry Alf Arnesen tok sølv i klasse B
og Helge Paulsen tok også sølv i klasse D.
Av damene ble det to 1. plasser til Glåmdal Bowlingklubb.Mona Danielsen i klase D og Jorunn Jusnes i klasse F
I Dbl. herrer ble det 3. plass på Magnus Johansson og Joakim Biehl. Kun 1 pinne fra sølv og nevnes bør også 4. plassen til Tommy Gundersen og Henry Alf Arnesen i Dbl.
I Sgl. var det ellers mange andre bra resultater som 5 plass til Joakim Biehl og 7 plass til Magnus Johansson i klasse A.Tommy Gundersen tok en meget sterk 4 plass i klasse B som også viser
at han er tilbake med stabilt spill.I klass B var også Stefan Ba`ck,Håvard Brandett,Kjell Ivar Holthe og Bjørn Arild Olsen med fra klubben
I klasse C ble Johan Helland nr 6 og Tommy Brattbo nr 8.Glåmdal Bowlingklub var også representet
med Thomas Brendengen,Bjørn Andre Bendengen,Werner Biehl og Stein Erik Rugsveen i klasse C.
I klasse B damer var Grethe Bergersen med.

Glåmdal Bowlingklubb klar for 1.Divisjon

Fra venstre:Henry Alf Arnesen,Joakim Biehl,Magnus Johansson og Håkon Nerdrum.
Historisk opprykk for Glåmdal Bowlingklubb.
Klubben bekreftet sin frammarsj med å sikre seg opprykk til 1.divisjon etter lørdagens avgjørende kamp mot Solør 2 på bortebane.
Laget reiste til solør i den forvisning om at det holdt med å ta 4 banepoeng siden de ledet med 2 poeng og 6 banepoieng før denne kampen.Dette bar også kampen preg av i første serie da laget innledet noe nølende og hadde noen enkle sparebom som ikke kjennetegnet de,men de kunne konstatere at de hadde tatt 1 banepoeng.I andre serie derimot kjente vi laget igjen og det virket som om nervøsiteten som hadde preget laget,var borte.Denne serien vant de med 3-0 og dermed var det gjort.Neste serie tok Glåmdal med 2-1 i banepoeng,mens Solør 2 vant siste med 3-0.Kampen endte dermed med 6-6 i banepoeng og ett poeng til hvert av lagene.
Joakim Biehl hadde forrøvrig disse seriene:233-268-231 og 234.
Det skal virkelig bli morro og spennende å følge laget i 1.divisjon neste sesong siden flere av klubben,s medlemmer viser stor framgang med bl.a. brødrene Thomas og Bjørn Andre Brendengen som i kamp med flere andre helt sikkert vil kjempe om plass på laget.
At helgens ligakamper fortonet seg som en stor suksses for klubben viste reultatene som de 3 andre lagene presterte.
Ikke nok med at 1 laget rykket opp,men 3. og 4. laget kunne avslutte sesongen med tabelltopp for Glåmdal 3 og kval mot Briskebyen 2 for opprykk til 2.divisjon mens Glåmdal 4 tok 3.plassen i samme avdeling.
Glåmdal 2 spilte mot Briskebyen 3 og tok 3 banepoeng.
For Glåmdal 2 spilte :Bertil Blegeberg,Geyr Nerdrum,Tommy Brattbo og Eddy Eriksen.
Glåmdal 3 besto av følgende spillere.Bjørn Andre Brendengen,Tommy Gundersen;Johan Helland og Bjør Arild Olsen.
På Glåmdal 4 spilte:Håvard Brandett,Kjell Ivar Holthe,Thomas Brendengen og Stein Erik Rugsveen

Glåmdal Bowlingklubb til topps etter helgens ligarunder

Det var knyttet store forventninger til laget da de på hjemmebane skulle ta imot Polar Team 2 og Solør 3 og hvor bare seier var godt nok i begge oppgjørene i kampen om opprykk til 1. div.
At det ville bli kamp om poengene var noe hjemmelaget var klar over siden
Polar Team 2 kjempet for å unngå å havne under streken,mens kampene mot Solør lagene
alltid er noe spesielt også i bowling.
Det ble alikevel greie seierssiffere i begge kampene med 11-1 i banepoeng og 2 poeng til hjemmelaget.
I og med dette kunne laget klatre helt til topps og å forsikre seg om at de kan avgjøre det på egenhånd mot Solør 2 siden de leder med 2 poeng og 6 banepoeng.Kampen spilles forøvrig i Solør den 28. april
Det var ikke bare poengene som varmet denne dagen, men også publikumoppsluttningen var noe klubben satte stor pris på.

Annonse