Nye bilder

Kongsvinger til Norgesmesterskapet i Taekwon-Do

I nordens Paris, Tromsø, ble det i helgen 7-9 november holdt Norgesmesterskapet (sortbelter) og landsmesterskapet (fargebelter) i ITF Taekwon-Do. Blant 500 deltakere fant vi 6 utøvere fra Kongsvinger Taekwon-Do klubb. 2 sortbelter og 4 fargebelter. Det ble konkurrert i mønster, kamp og knusing.

Tromsø sett fra oven.

Les mer…

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter ny sesong!

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter nå ny sesong. Vi åpner dørene på mandag 25 august og vil holde dem åpne for nybegynnere litt utover høsten.

Kongsvinger Taekwon-Do klubb deltok i Østlandscup.

Lørdag 10 mai var det duket for nok en østlandscup innen ITF Taekwon-Do. Denne gangen hadde Lier Taekwon-Do klubb æren av å være arrangører. Lier feiret også 20 år i helgen, noe som ble feiret med et veldig godt gjennomført stevne. 137 deltakere var påmeldt, hvorav 3 fra Kongsvinger, pluss coach.
Les mer…

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter ny sesong.

Landets (kanskje) eldste Taekwon-Do klubb starter nå ny sesong.

Trykk her for mer spennende informasjon!

Lørdag 8. september blåses håndballsesongen i gang!

Håndballens dag på Kongssenteret kl 11:00-15:00, og tre spennende kamper i Tråstadhallen fra kl 13:00 – 20:00 i morgen. Der kan du se noen av Norges mest lovende J18 spille kvalifiseringskamper til SPAR-serien. KIL/Grue møter Fjellhammer kl 13:00 og Nordstrand kl 19:00, og jentene fortjener skikkelig støtte fra tribunen!

For mer informasjon se: http://kil-handball.no

KIL Håndballskole 2012

DnB KIL håndballskole 2012 går av stabelen første helga i høstferien 5.-7. oktober 2012. Åpen for alle gutter og jenter født 1999-2004. Veldig bra opplegg med mange fine håndballøvelser og mye moro. Nye og gamle spillere ønskes velkommen. Påmeldingen er åpen, se http://www.kil-handballskole.no/.

Håndballskolen er populær. I fjor måtte vi stenge påmeldingen, så her gjelder førstemann til mølla.

Kongsvinger Taekwon-Do klubb starter opp med ny treningssesong høsten 2012

Mandag 20 august og onsdag 22 august starter en av landets eldste Taekwon-Do klubber opp igjen treningen etter en lang sommerdvale. Våre dyktige instruktører er atter en gang giret på å øse av sin kunnskap og visdom! Stedet er som tidligere på Marikollen skole.

Treningstidene våres i år er som følger:

3. plass på Svennis Cup

I helgen har 11 gutter fra KIL Langeland Gutter 2002 deltatt på Svennis Cup i Torsby. Innledende spill startet med 2 kamper på fredag ettermiddag, og fortsatte med 3 kamper på lørdag. Guttene fra Langeland vant 3 kamper, spilte 1 uavgjort og tapte en kamp i det innledende spillet, men gikk videre til A-sluttspillet (de 4 beste av totalt 11 lag).

Bildeserie med 6 bilder bla ved å trykke på pilene

I semifinalen ventet det tøff motstand mot Strømsgodset, som ikke hadde tapt noen kamper på Svennis Cup, eller i sin hjemlige serie. Guttene gikk imidlertid respektløst til verks og ledet 2-0 ved pause. Strømsgodset dominerte imidlertid 2. omgang og utlignet til 2-2 bare noen minutter før slutt slik at det ble straffekonkurranse. Begge lag satte 2 av sine 3 første straffer, men Strømsgodset gikk til slutt seirende ut av duellen (5-4), og var dermed klar for finalen. Denne vant de senere 4-2, mens våre gutter skulle ut i en spennende bronsefinale mot Skoghall fra Karlstad. Dette ble en ny jevn kamp der Skoghall ledet 2-0 til pause, mens KIL Langeland’s gutter hevet seg i 2. omgang, og scoret vinnermålet 3-2 like før slutt.

Kvalspill i bowling for Glåmdal Bowlingklubb 3

Glåmdal Bowlingklubb 3

KM I BOWLING

Bak fra venstre :Jorunn Jusnes og Mona Danielsen

Glåmdal Bowlingklubb klar for 1.Divisjon

Fra venstre:Henry Alf Arnesen,Joakim Biehl,Magnus Johansson og Håkon Nerdrum.

Glåmdal Bowlingklubb til topps etter helgens ligarunder

Det var knyttet store forventninger til laget da de på hjemmebane skulle ta imot Polar Team 2 og Solør 3 og hvor bare seier var godt nok i begge oppgjørene i kampen om opprykk til 1. div.

Bare nesten for 1 laget Veteraner til Glåmdal Bowlingklubb

Det ble bare nesten for 1 laget Veteraner til Glåmdal Bowlingklubb i kampen om opprykk til 1 div.

Selv om de vant siste kampen 4 – 0 over Gjøvik 2 holdt det bare til 3 plass i avd. A med samme poengsum som Hallingkast på 2 plass og Grenland som vinner.

Ligakamper i bowling

Søndag 15/4 spiller 1 laget til Glåmdal Bowlingklubb meget viktige ligakamper i kampen om

opprykk til 1 div.

Veteranbowling på frammarsj

Torsdag 15/3 var veteranlagene til Glåmdal Bowlingklubb i aksjon og hvor begge lagene var på godt spillehumør.Spesielt 1.laget overbeviste i kampen mot Søre Luten med 3192 pinner( 1106 i første serie,1062 i 2. og 1024 i siste) og 2633 for motstanderen.At det er høy klasse over spillet til laget er lett å forstå,når "sjefen"Kjell Holthe setter seg selv ut av laget.Glåmdal ligger nå på 3. plass i 2. div.Veteran avd.A med 51 poeng.På 2.plass og et opprykk ligger for øyeblikket Hallingkast med 52 poeng og like manger kamper spilt,så det blir en spennende avsluttning på serien.

Også Glåmdal 2 spilte solid i kampen mot Stord 2 som gav 3 – 1 i banepoeng og 2 poeng.

Spennende ligakamper i bowling

Mens 1. laget for Glåmdal Bowlingklubb hadde spillefri ,var de 3 andre lagene i full aksjon denne helgen og denne gangen på hjemmebane.

Overbevisende spill av Glåmdal Bowlingklubb med ny kretsrekord

Bowlingspill på høyt plan

Veteranmesterskapet i bowling 2012 - Hønefosss

VETERANMESTERSKAPET i bowling ble avsluttet i helgen og her stilte Glåmdal Bowlingklubb

Årets første samling for Glåmdal junior Elite 2012

Forrige helg var laget samlet for årets første samling. På fredag ble det utlevert utstyr og sykler på Sport 1 sitt hovedkontor på Kløfta. En fornøyd gjeng som fikk ta i mot utstyret de skal bruke kommende sesong.Samlingen ble lagt til Romerike, 2 timer skitur på lørdag etterfulgt av spinning og sosialt samvær på lørdagskvelden. Søndag morgen skinte solen og det ble en 4.5 timers flott skitur før vi spiste middag og satte kursen mot Kongsvinger og NTG.Laget er en systematisk gjeng som driver idretten sin seriøst, har trent veldig bra i vinter og som kommende sesong skal bringe mye heder og ære til klubben. Neste på planen nå er 3 uker treningsamling i Italia før påskeferie, deretter reiser de 10 dager til Belgia for sesongstart.Første ritt i Norge blir Norgescup åpning i Sandnes 28-29/4.

Glade bowlingspillere

Veteranligakamper i bowling

Femundløpet avsluttet

Femunløpet 2012 ble en hard konkurranse, med mange spennende dueller ute i løypa. Andreas Trongaard fra Flisa gikk i mål i Røros mandag klokken 01.10 etter avreise Tolga søndag klokka 16.28 til 47. plass. siste etappe gikk unna med en hastighet på 9,8 km i timen. Da var det 55 timer og 13 minutter siden han startet. Han har hatt 33 timer og 29 minutter kjøretid, og 21 timer og 44 minutter hvile. Dette betyr at han, sliten men fornøyd, kan konstatere at har innfridd sin målsetting om å havne blant topp 50.

Klasse F400 ble vunnet av Marianne Skjøthaug, Ida Karlstrøm nummer to, Henry Coronica nummer tre, etterfulgt av nummer fire Ingebrigt Storli og fem Juha Hokka.

Bra uttelling for Glåmdal Bowlingklubb

Glåmdal Bowlingklubb kunne returnere med full pott og 8 poeng etter en lang tur i nord.

Femundløpet - F400, 3. dag

Andreas Trongaard ankom Tynset i går natt ca kl. 05.00 etter å ha reist fra Søvollen kl. 23.30, og dro ut like etter, kl. 05.28, etter å ha hvilt på Søvollen fra kl 16.19 til ca kl. 23.30.

Din sportsuke

Følges av 51 medlemmer.

Glåmdalen vil vite hvordan din sportsuke har vært. Skriv om det du har opplevd på kamper, løp, andre arrangementer eller treninger og legg inn bilder. Vi henter bidrag herfra til avisa. Med det får vi en større bredde i vår dekning og flere klubber og lag får vist hva de driver med på forskjellige nivåer. Mer om sonen

Origo Din sportsuke er en sone på Origo. Les mer
Annonse